Imaginile pe care nu si le mai aduce aminte nimeni. Brad Pitt a jucat in Dallas si avem dovada :)


La inceputul anilor ’90 toata Romania urmarea cu sufletul la gura serialul Dallas. Chiar daca multe dintre noi eram pe atunci prea mici si de abia invatasem sa citim, nu ratam niciun episod. Eram indragostite de Bobby si o invidiam pe Pamela pentru formele ei perfecte ... pentru tiparele acelor vremuri. Cu siguranta l-am admirat la vremea aceea si pe Brad Pitt, chiar daca in prezent am uitat ca l-am remarcat vreodata in Dallas :)

Tag-uri: #Brad Pitt #Dallas

Un adevarat actor cameleonic, Brad Pitt a aratat mereu ca este dispus sa se transforme total pentru rolurile sale inca de cand s-a facut cunoscut la Hollywood in '90. De la cowboy-ul sexy din Thelma si Louise la asasianul nemilos, insa cu principii din Killing Them Softly, starul a trecut prin transformari uluitoare.

Ni-l amintim in Interviu cu un vampir, Seven, Twelve Monkeys, Fight Club, Legendele Toamnei sau Meet Joe Black. Insa si-l aminteste totusi cineva din Dallas?

In 1987, chipsul actor avea numai 23 de ani si a obtinut un rol, mic ce-i drept, in cel mai popular serial al acelor vremuri - Dallas. Brad juca rolul iubitului lui Lucy Ewing, Randy.


Serialul Dallas a debutat in 1978 si a avut 14 serii, care au fost difuzate pana in 1991. Milioane de oameni din lumea intreagă au urmarit cu infrigurare viata aventuroasa a baronului petrolului JR Ewing, intr-o poveste despre bogatie, sex, intrigi si lupta pentru putere.

  • Imaginile pe care nu si le mai aduce aminte nimeni. Brad Pitt a jucat in Dallas si avem dovada :)

related posts

Modifică setările cookies