In filme si pe covorul rosu e impecabil. Cum arata in realitate tenul lui Ashley Greene, fara niciun strop de fond de ten


Se intampla deseori ca tenul perfect al vedetelor sa nu fie, de fapt, decat rezultatul muncii unui make-up artist foarte priceput. Nu este si cazul starului din "Twilight", insa, care arata extraordinar fara nicio urma de machiaj.


Ashley, in varsta de 26 de ani, a fost surprinsa ieri de paparazzi la un salon de infrumusetare din Beverly Hills.

Actrita s-a imbracat casual pentru vizita la salon, purtand un maiou negru, o pereche de pantaloni scurti de blugi si o pereche de ghete negre, cu tinte.

Si la capitolul machiaj Ashley a preferat stilul relaxat, alegand sa nu se machieze deloc.

Paparazzi au surprins-o din toate unghiurile posibile in timpul sesiunilor ei de manichiura si pedichiura si, trebuie sa recunoastem, actrita este una dintre putinele vedete cu un ten absolut impecabil.

Nici urma de cosuri, pete sau orice alta imperfectiune pe chipul starului din "Twilight"!

Ashley a fost surprinsa deseori in ultimele saptamani in saloane de infrumusetare, rasfatandu-se cu tratamente faciale, masaje de relaxare si sesiuni de mani-pedi. Sa fie acesta secretul look-ului ei fresh?

Spune si tu: ce parere ai despre tenul nemachiat al vedetei? E la fel de frumoasa si fara machiaj sau nu?
.

  • In filme si pe covorul rosu e impecabil. Cum arata in realitate tenul lui Ashley Greene, fara niciun strop de fond de ten

related posts

Modifică setările cookies