"Iti mai lipsea bara de striptease!". Fanii lui Jennifer Lopez, dezgustati de dansul incendiar pe care l-a facut in direct. Vezi imaginile care au starnit scandalul


La fiecare emisiune in care a cantat noul ei single "Live It Up", J.Lo a creat cate o controversa. De aceasta data, diva a intrecut masura insa in timpul show-ului "Britanicii au atlent" si a fost imediat taxata de fani.


Jennifer Lopez se afla in plin turneu de promovare al noului single, "Live It Up". Dupa ce a cantat melodia in finala American Idol, diva a fost invitata si la emisiunea "Britanicii au talent" pentru a urca pe scena, insa a uitat ca show-ul este unul destinat si copiilor mici si s-a imbracat si comportat total nepotrivit.

Chiar daca nu este prima oara cand a purtat acest costum, fanii britanici ai lui Jennifer au fost dezamagiti sa o vada cu o vestimentatie potrivita pentru un club de striptease, care i-a lasat picioarele si posteriorul la vedere. 

Nu doar look-ul artistei a provocat controverse, ci si numarul de dans. J.Lo nu s-a sfiit sa se miste indecent pe ritmul muzicii, iar la un moment dat chiar a ingenuncheat in mijlocul scenei si si-a deschis larg picioarele. Momentul a fost surprins in detaliu de camerele de luat vederi, iar telespectatorii si-au aratat imediat nemultumirea.

"Iti mai lipsea doar bara de striptease", i-a scris una dintre fane pe Twitter, in timp ce alta a adaugat "Mi-ar fi rusine sa fiu ruda cu ea". "Oare e constienta de faptul ca i se vede posteriorul?", au continuat alti admiratori ai emisiunii. Unii dintre ei au si numit-o prostituata si au spus ca nu este un exemplu bun pentru tinere.

Au dereptate cei care o critica sau crezi ca exagereaza prin comentariile negative pe care i le transmit pe retelele de socializare?

  • Iti mai lipsea bara de striptease! . Fanii lui Jennifer Lopez, dezgustati de dansul incendiar pe care l-a facut in direct. Vezi imaginile care au starnit scandalul

related posts

Modifică setările cookies