J. Lo, ultra sexy la bratul iubitului ei. Cum s-a imbracat cantareata la intalnire si ce detaliu a atras atentia


Jennifer Lopez si Alex Rodriguez par sa se inteleaga de minune, iar imaginile cu ei sunt adorate de fanii cantaretei. La ultima iesire in public, fotografii nu i-au scapat din ochi.


La 48 de ani, Jennifer Lopez are un trup si o forma fizica de adolescenta. Diva latino ramane unul dintre sex simbolurile actualei generatii, impresionand la fiecare aparitie publica. 

Impresionat il putem considera si pe iubitul sau, Alex Rodriguez, avand in vedere ca cei doi par sa fie la fel de indragostiti ca niste adolescenti. J. Lo pare mereu zambitoare in prezenta lui, iar sportivul o acompaniaza.

La ultima lor iesire in public impreuna, Jennifer si Alex au atras toate privirile. Mai exact, diva a fost cea de care fotografii nu s-au indepartat nicio secunda. Motivul: o aparitie extrem de sexy.Rochia albastra pe care a purtat-o a avut un slit adanc si larg, pe unul dintre picioare. In plus, faptul ca tinuta i-a venit complet mulata, ajutat-o sa demonstreze, din nou, daca mai era nevoie, ca ea ramane vedeta cu cel mai bombat posterior. :)

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

  • J. Lo, ultra sexy la bratul iubitului ei. Cum s-a imbracat cantareata la intalnire si ce detaliu a atras atentia

related posts

Modifică setările cookies