Kristen Stewart, mandra de noile ei tatuaje. Cum arata acum actrita din Twilight


In lunile iunie si august ale acestui an, protagonista din Twilight si-a facut primele tatuaje, dupa o lunga asteptare in care artista si-a ales modelele si simbolurile preferate.


Recent, ea a fost surprinsa de paparazzi cu 3 noi desene, despre care nu se stie daca sunt permanente sau o simpla joaca de copii, facuta din plictiseala, de-a lungul unui lung zbor cu avionul.

Kristen a fost intampinata zilele trecute de paparazzi pe aeroportul LAX. Imbracata deja in clasica uniforma compusa din tricou alb si jeansi, Kristen a atras atentia nu prin tinuta, ci prin 3 noi desene pe care ochii vigilenti ai fotografilor nu le-au putut rata.

Pe langa simbolul de pe mana dreapta, Stewart avea tatuat in stilul benzilor desenate un peste. Pe mana stanga, i-au aparut in plus un soi de ciocan caricatural si o coroana, chiar la baza degetului mare.

Desi multi nu cred ca noile simboluri sunt permanente din cauza tehnicii in care au fost facute, exista si tabere care cred ca Stewart este intr-o stare mentala destul de subreda, care ii "permit" sa nu acorde atat de multa atentie aspectului ei si, deci, o determina sa se urateasca.

Tu ce parere ai? Sunt permanente noile tatuaje? Crezi ca arata bine pe pielea ei si sunt o alegere inteleapta?

  • Kristen Stewart, mandra de noile ei tatuaje. Cum arata acum actrita din Twilight

related posts

Modifică setările cookies