Loredana Groza, mesaj de susținere pentru Simona Halep: „Știu că vei renaște ca o pasăre Phoenix”


Verdict nemilos în cazul Simonei Halep. ITIA a anunțat că românca a fost suspendată patru ani din circuit după ce a fost găsită vinovată în cazul de dopaj. Sportiva noastră își susține în continuare nevinovația și spune că va lupta până la capăt pentru a-și reabilita numele. 


Simona Halep mai are o cale de atac și va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). După aflarea verdictului crunt, mai multe vedete și personalități sportive au sărit în apărarea sportivei și i-au transmis mesaje de susținere. Printre ele se numără și Loredana Groza. 

Artista a postat pe contul de Instagram o fotografie alături de Simona Halep și i-a transmis că este convinsă că fostul lider mondial va renaște ca o pasăre Phoenix.

„Simona, ești și vei rămâne mereu number 1 pentru toți în care bate o inimă de român! Este absurd și nedrept să fii acuzată, tu fiind nevinovată! Te-ai luptat ca o leoaică și ai făcut sacrificii pentru fiecare punct, pentru fiecare victorie! Suntem o țară prea mică să luptăm cu interesele subterane ale marilor puteri într-un sport în care se învârtesc sume exorbitante! Dar tu ai reușit să le arăți că dăruirea și talentul nu pot fi oprite de nimeni și asta nu le-a convenit! Știu că vei renaște ca o pasăre Phoenix și că nimic și nimeni nu te poate doborî! Sunt alături de tine și la bine și la greu și îmi doresc ca toți românii să fie! Hai, Simona! Hai, Romania!”, este mesajul postat de Loredana Groza. 

Postarea a adunat mii de inimoare și mesaje de încurajare pentru Simona de la urmăritorii artistei.

„Orice român de bună credință...orice om întreg la cap e alături de Simona. Respect pentru tot ce a făcut și pentru ce va mai face!”;

„Așa este. Este prea bună și incomodează multe persoane. Pentru noi este cea mai bună din lume”;

„La fel simt și eu! Simona are nevoie de sprijinul tuturor și știu că va lupta până la final! Este o mare, mare campioană! Hai, Simona!”.

Fotografii: Instagram @LoredanaGroza/ @SimonaHalep/ Getty Images

  • Loredana Groza, mesaj de susținere pentru Simona Halep: „Știu că vei renaște ca o pasăre Phoenix”

related posts

Modifică setările cookies