Mitul frumusetii lui Marilyn Monroe a fost destramat. Ce secret a fost scos la iveala dupa 51 de ani de la moartea artistei


Considerata un simbol al frumusetii, mitul despre Marilyn Monroe a fost destramat.Potrivit GLOBE Magazine, Marilyn Monroe a fost una dintre primele celebritati care au apelat la chirurgia plastica pentru a-si modela fizicul.


"La aceea vreme, in anii '50, oamenii nu erau familiarizati cu operatiile estetice. Erau foarte, foarte noi", au scris cei din revista.


Informatiile au fost dezvaluite cand notitele si analizele medicului estetician Michael Gurdin au fost scoase la licitatie, suma pentru care ar urma sa fie vandute fiind de aproximativ 30.000 de dolari.


Potrivit acestor notite, intre 1950 si 1962, Marilyn Monroe a fost supusa mai multor operatii estetice, printre care o rinoplastie si implantarea unui cartilaj in barbie.


Motivul pentru care aceste informatii au fost dezvaluite de-abia acum este legat de drepturile de confidentialitate care erau valabile 50 de ani si care au expirat deoarece s-au implinit 51 de ani de la moartea artistei.

  • Mitul frumusetii lui Marilyn Monroe a fost destramat. Ce secret a fost scos la iveala dupa 51 de ani de la moartea artistei

related posts

Modifică setările cookies