Robert Pattinson si Kristen Stewart se impaca. Cum au fost surprinsi si dovada ca nu pot trai unul fara celalalt


Rau e cu rau, dar mai rau e fara rau. Acesta se pare ca este motto-ul celor doi tineri actori, care desi s-au despartit, s-au impacat si apoi iar s-au despartit, demonstreaza ca nu pot trai unul fara celalalt.


Cu toate ca se spune despre amandoi ca umbla din floare in floare de cand nu mai formeaza un cuplu, niciunul nu poate sta departe de celalalt. Drept dovada stau nu numai dezvaluirile prietenilor apropiati, ci si fotografiile surprinse de paparazzi.

Asemanarea este izbitoare! Cum arata sosia lui Jennifer Lopez, un model Playboy cu 13 ani mai tanar - FOTO

Mai exact, fotografii americani l-au surprins pe Robert petrecand cateva zile in casa lui Kristen. De joi pana luni, masina lui a fost parcata in permanenta in fata locuintei vedetei, pentru ca mai apoi starul sa fie surprins tot in masina, plecand din cartierul in care sta Stewart.

Imbracat intr-un tricou gri, cu sapca pe cap si incercand sa ii pacaleasca pe vecini purtand ochelari de soare si stand cu capul in pamant, Robert s-a comportat ca de obicei, adoptand o atitudine degajata si neinteresata.

Multi spun ca faptul ca a petrecut 5 zile in casa fostei iubite este destul de graitor si ca cei doi sunt pe cale sa se impace. Tu ce crezi? Mai au vreo sansa?

  • Robert Pattinson si Kristen Stewart se impaca. Cum au fost surprinsi si dovada ca nu pot trai unul fara celalalt

related posts

Modifică setările cookies