Se spune ca are fata de papusa, dar trebuie sa vezi cum arata nemachiata. Adevarul despre chipul lui Angelique Boyer


Pe Angelique Boyer romanii au cunoscut-o in telenovela "Rebelde", unde a jucat rolul lui Vico, o tanara cu atitudine care invata intr-un colegiu particular alaturi de alti adolescenti de aceeasi varsta. Mai apoi, ei au admirat-o in Teresa, unde juca rolul protagonic si negativ al unei femei interesate.


Cu un chip de papusa, un fizic de invidiat si talent actoricesc, Angelique Boyer a ajuns imediat in topul celor mai apreciate actrite din America Latina, cucerind publicul prin carisma si dezinvoltura cu care a interpretat diverse roluri.

La evenimentele la care participa si in pictorialele pe care le realizeaza pentru diferite publicatii si campanii, vedeta de 28 de ani arata impecabil, chipul fotogenic reprezentand un atuu pentru ea.

Dupa ce iese de pe mana profesionistilor, Angelique perfect, iar fata ai pare din portelan, asa ca nu putini sunt cei care s-au intrebat daca si in realitate este la fel de frumoasa. 

Actrita de origine franceza care s-a mutat cu familia in Mexic de la o varsta frageda arata bine si fara pic de interventie din partea stilistilor, dovada si numeroasele fotografii pe care le posteaza pe retelele de socializare.

 

???? viernes! ????✌????

A post shared by Angelique Boyer (@angeliqueboyer) on

  • Se spune ca are fata de papusa, dar trebuie sa vezi cum arata nemachiata. Adevarul despre chipul lui Angelique Boyer

related posts

Modifică setările cookies