Si-a revenit dupa slabirea dramatica, dar efectele secundare se vad abia acum. O ia Matthew McConaughey pe urmele Printului William cu podoaba capilara?


Pentru rolul unui cowboy homofob care se imbolnaveste de SIDA in noul sa film, "The Dallas Buyers Club", actorul sexy a slabit 15 kilograme. Desi si-a revenit, intre timp, la silueta musculoasa initiala, efectele secundare ale dietei draconice pe care au urmat-o par sa includa si un inceput de alopecie.


Starul din "Magic Mike" a participat vineri la evenimentul de strangere de fonduri "Amazing Race Charity Event", din New Orleans.

Actorul, in varsta de 43 de ani, este fondatorul ONG-ului "just keep livin' ", care urmareste sa sprijine elevii de liceu cu potential, dar cu resurse financiare limitate.

Desi votat odata "cel mai sexy barbat din lume" de revista People, aparitia lui Matthew a lasat de dorit. In primul rand, tinuta lui parea mai degraba potrivita pentru o duminica lenesa in casa, in niciun caz pentru o aparitie publica.

McConaughey a purtat o pereche de pantaloni de trening gri si un tricou gri, cu simbolul "rock on" si steagul american. In plus, actorul si-a tras pantalonii deasupra tricoului, aducand foarte mult aminte de vestimentatia anilor '80.

Dar nu atat hainele, cat parul lui mult rarit a atras atentia fanilor. Daca in filme precum "Fool's Gold", podoaba capilara a actorului era cat se poate de bogata, se pare ca lipsa de vitamine si minerale presupusa de dieta i-a afectat parul odata bogat.

Spune si tu: ce parere ai despre aparitia lui McConaughey? Si-a pierdut sau nu actorul din sex-appeal?

  • Si-a revenit dupa slabirea dramatica, dar efectele secundare se vad abia acum. O ia Matthew McConaughey pe urmele Printului William cu podoaba capilara?

related posts

Modifică setările cookies