Si-au confirmat relatia in direct, la Oscar. Alicia Vikander si Michael Fassbender, gest adorabil in fata tuturor


Alicia Vikander a castigat primul Oscar din cariera pentru rolul fabulos pe care l-a facut in "Daneza". Tanara suedeza de 27 de ani a venit cu parintii si iubitul la eveniment, iar toate camerele au fost indreptate catre ea. Si pe buna dreptate!


Alicia Vikander a castigat trofeul pentru Cea mai Buna Actrita intr-un Rol Secundar la editia din 2016 a premiilor Oscar si a oferit un discurs sincer celor prezenti la cel mai important eveniment din lumea filmului american.

Cand si-a auzit numele, frumoasa suedeza si-a pupat mama si, mai apoi, iubitul. Desi se zvonea de cateva luni de zile ca ea si Michael Fassbender ar avea o relatie, pana la Oscaruri cei doi au preferat sa fie discreti si sa nu alimenteze presa mondena cu stiri despre ceea ce se intampla intre ei.

Desi au mai participat la cateva gale de premiere impreuna, abia la Oscar, "imbatati" de bucurie, ei s-au pupat de fata cu toata lumea. Mandru de iubita lui, Michael Faasbender a zambit cu gura pana la urechi inainte ca ea sa urce pe scena si a aplaudat-o la unison cu intreaga sala.

Iata momentul adorabil in care cei doi si-au confirmat relatia in fata intregii lumi:

  • Si-au confirmat relatia in direct, la Oscar. Alicia Vikander si Michael Fassbender, gest adorabil in fata tuturor

related posts

Modifică setările cookies