Un supermodel pe coperta Playboy din aprilie: Dana Popa, muza pentru mari fotografi internationali


In editia de aprilie a revistei Iepurasului cu papion, Playboy o prezinta pe Dana Popa, un model care a pozat mult, mai ales nuduri, pentru fotografi celebri. Dupa ce a colaborat cu Guido Argentini si Josh Ryan, Dana a pozat senzual pentru Playboy, in fata fotografului Valentin Calinescu. 


“Playboy aprilie este un numar inchinat elegantei nudului. Dana Popa este un model de renume, ale carei forme pot cuceri instant orice barbat, iar pictorialul realizat de Valentin Calinescu, invita la visare pe valurile calde si in tonurile optimiste ale placerii si erotismului”, spune Eduard Tone, redactor sef Playboy.  

Revista Playboy poate fi gasita la toate punctele de difuzare a presei incepand in data de 30 martie.

Playmate-ul lunii aprilie este Bianca Iordache. Bianca nu este doar Miss Aprilie, ci si sarbatorita lunii, schimband si prefixul pe 19 aprilie. Probabil ca se va lasa cu petrecere mare in clubul unde Bianca este dansatoare. 

Tot in acest numar, Artan povesteste despre trupa Partizan, nostalgiile perioadei Timpuri Noi si despre cine era cel mai bun in relatia cu femeile in vechea trupa. Si George Vintila stie cum sta treaba cu femeile, dar si cum ar fi sa faci sex in timpul unei emisiuni de radio.

Vrei sex? Se pare ca limbajul trupului te poate trada. Cum?  Poti afla din interviul  exclusiv cu  Peter Collett, autorul celebrelor carti despre limbajul trupului. Si daca vrei sa stii care sunt cele mai cool resorturi pentru adulti din lume, Playboy a aruncat o privire. 

Dragos Cristescu a fotografiat zeci, poate sute de femei care au aparut in Playboy, dar dincolo de asta, Dragos a facut o pasiune din arta fotografica erotica. In aceasta editie  aveti ocazia sa- l cunoasteti mai bine pentru ca Playboy l-a luat la intrebari.

Si nu in ultimul rand, am aflat care este cea mai valoroasa echipa a campionatului romanesc si care sunt cei mai bine cotati fotbalisti romani din Liga 1,  iar Claudiu David, campionul de raliuri, ne-a povestit cum e cu sexul inainte de curse.  

Revista este pe piata  incepand de astazi, 30 martie.

Mai mult pe www.playboy.ro.

related posts

Modifică setările cookies