Top 10 cele mai frumoase aparitii ale lui Brad Pitt si Angelina Jolie pe covorul rosu, de-a lungul timpului


Au trecut 10 ani de cand Brad Pitt si Angelina Jolie s-au indragostit, pe platourile filmului Mr & Mrs Smith, si doi de cand si-au spus "da". Acum, cei doi au anuntat ca relatia lor a luat sfarsit si ca nu exista sanse sa se mai reimpace. De-a lungul timpului, Brad si Angelina ne-au incantat cu aparitiile lor elegante pe covorul rosu. Iata care sunt cele mai reusite momente ale lor:


CLICK AICI SA VEZI CELE MAI TARI APARITII PE COVORUL ROSU ALE CUPLULUI JOLIE-PITT.

Angelina Jolie, in varsta de 40 de ani, si Brad Pitt, in varsta de 50 de ani, s-au casatorit acum doi ani, dupa o relatie de 10, intr-o capela de pe proprietatea lor din sudul Frantei.

Momentul a avut loc in cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor doua familii si cativa prieteni apropiati ai cuplului. Angelina Jolie a fost condusa la altar de Maddox si Pax, in timp ce Zahara si Vivienne aruncau in urma miresei petale de trandafir. Shiloh si Knox au fost purtatorii de verighete, a precizat purtatorul de cuvant al cuplului.

Foto: Una dintre cele mai frumoase aparitii ale cuplului pe covorul rosu, la Festivalul de Film de la Cannes, in 2008, cand Angelina Jolie era insarcinata

La 10 ani de la blockbusterul Mr & Mrs Smith, Brad si Angelina au jucat din nou impreuna intr-un film - By The Sea, redand povestea unui cuplu care trece prin diferite probleme conjugale, care ii consuma pe fiecare in parte in mod diferit.

Foto: Brad Pitt si Angelina Jolie la una dintre primele aparitii impreuna pe covoru rosu, la premiera MR & Mrs Smith, in 2005

Cei doi actori nu au fost doar protagonisti, ci si producatori ai acestui film, care a fost regizat de Angelina Jolie, pe baza unui scenariu scris de actrita americana. 

Foto: Angelina Jolie, in una din putinele aparitii colorate pe covorul rosu, la premiera Tree of Life, in 2011

Intra in galeria foto sa vezi cele mai reusite aparitii ale cuplului Jolie - Pitt pe covorul rosu.

  • Top 10 cele mai frumoase aparitii ale lui Brad Pitt si Angelina Jolie pe covorul rosu, de-a lungul timpului

related posts

Modifică setările cookies