Transformarea este incredibila. Cum arata acum Christian Chavez, tanarul cu par colorat din trupa "RBD"


Cunoscut sub numeme de "Giovanni", din "Rebelde", actorul Christian Chavez a trecut printr-o multime de incercari. 


Dupa ce a declarat ca este homosexual si a incercat sa isi ia viata, vedeta acum in varsta de 33 de ani s-a transformat complet si arata foarte bine.

Cu parul lasat natural, ceva mai lung, cret si brunet, Christian este aproape de nerecunoscut. In plus, este evident ca actorul s-a apucat serios de sport, pentru ca are un trup bine conturat si un abdomen plin de patratele.

Christian nu se fereste deloc sa se fotografieze si sa impartaseasca fanilor sai imagini din viata personala, iar acestia sunt incantati, postarile sale adunand o multime de aprecieri.

Publicul din Romania il cunoaste din serialul "Rebelde" si din vremea in care facea parte din trupa RBD, alaturi de Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Poncho Herrera si Christopher Uckermann. Cu totii au ramas, dupa despartire, in atentia publicului, fiecare dintre ei urmand drumuri separate in actorie si muzica.

In 2013, actorul a incercat sa-si taie venele si a publicat imaginea pe retelele de socializare, dand nastere unor adevarate controverse. Fanii au crezut ca este este o gluma, iar singura care s-a speriat a fost Anahi, care l-a si gasit in stare grava: "A venit cu cun grup de prieteni care au daramat usa. Cand m-am trezit, Anahi imi dadea palme ca sa-mi revin in simtiri. Ea m-a readus la viata si m-a salvat", a dezvaluit Christian.

  • Transformarea este incredibila. Cum arata acum Christian Chavez, tanarul cu par colorat din trupa RBD

related posts

Modifică setările cookies