Vedetele din Romania au fost la premiera filmului Eclipse, chiar daca nu le plac vampirii VIDEO


Adolescentii din toata lumea sunt absolut isterizati de aparitia celui de-al treilea film din seria Twilight. Vedetele din Romania au gustat din ideea de dragoste platonica cu vampiri, varcolaci si pamanteni, insa prefera totusi filmele mai aproape de realitate sau... desenele animate!


Cabral si iubita lui, Andreea Patrascu, cs-au documentat pentru premiera filmului Eclipsa. Ei au urmarit cu o seara inainte si primele doua filme din serie. Cu toate acestea, cei doi recunosc ca filmele cu vampiri nu sunt tocmai pe gustul lor. Ei prefera sa se uite in timpul liber la desene animate. Cu toate acestea, cei doi s-au documentat pentru premiera filmului Eclipsa si au urmarit cu o seara inainte si primele doua filme din serie.

Iulia Vantur a auzit vorbindu-se foarte frumos despre primele doua filme din serie, insa recunoaste ca nu le-a vazut. Ea prefera filmele romantice, mai vechi, precum “Sweet November” si “Parfum de femeie”.

Cat despre actorii din Twilight, niciunul nu se numara printre preferatii ei: “Actorul meu preferat nu e din Twilight, din pacate.”

Daniel Nitoiu, prezentatorul stirilor amiezii de la ProTV a urmarit si celelalte filme din seria Twilight si a ramas placut impresionat. El considera ca cel de-al treilea film din seria Twilight este si cel mai reusit.

Rezerva-ti si tu bilele la unul din cele mai asteptate filme ale anului hmultiplex.ro sau cinemapro.ro!

  • Vedetele din Romania au fost la premiera filmului Eclipse, chiar daca nu le plac vampirii VIDEO

related posts

Modifică setările cookies