E MUST ca Ziua Femeii sa se sarbatoreasca in mijlocul prietenelor, iar la povestirile si barfulitele dulci-acrisoare sa adaugam si un cocktail care sa se potriveasca perfect cu atmosfera festiva. De aceea, Vj Oana, party-maniaca de pe 89,5 FM, a mai facut un drum pana la SkyBar (primul roof bar din Bucuresti) si l-a rugat pe Alex sa prepare pentru toate perfectele o noua reteta proprie, un cocktail ce merita incercat si degustat de 8 martie!
Evident ca reteta poate fi preparata si acasa, in cazul in care preferati o atmosfera mai intima, iar ingredientele nu ne dau batai de cap nici de aceasta data.
Inainte de toate pregatim paharul- o bula normala in care ajung cele doua elemente de decor (bucatelele de castravete in forma de sfera sau steluta) si gheata pisata.
Cocktail-ul propriu-zis se prepara intr-un blender tot cu gheata pisata, 50 de ml de Vodka, 50 de ml de Cointreau adica triplu-sec, Sweet & Sour Mix si castravete cu tot cu coaja.
Mixul se toarna in pahar, adaugam si un pic de blue curasao, feliutele de castravete de pe marginea paharului si cele doua paie!
Colorat, fresh si cu foarte multa atitudine de 8 martie se serveste Vegetarian Cocktail! Enjoy!