50 de ani în buletin, 20 când o vezi în costum de baie! Heidi Klum, siluetă ireală


Are 50 de ani, dar le poate face cu ușurință concurență modelelor de 20! Heidi Klum demonstrează că pentru ea vârsta nu este decât un număr în cele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare.

Tag-uri: #Heidi Klum

Heidi Klum strălucește pe coperta revistei Glamour Germania, etalându-și silueta de vis, într-un costum de baie alb, în două piese. Modelul ne aduce aminte de vremurile în care defila în ipostaza de “îngeraș” în show-urile Victoria’s Secret: are și aripi albe.

Supermodelul povestit în noul număr al revistei Glamour că a învățat să își accepte noua vârstă și felul în care corpul ei s-a schimbat… deși pare că este la fel de în formă ca întotdeauna.

“Partea bună e că vederea mea nu mai e așa bună și, deci, nu îmi mai văd așa bine defectele”, glumește Heidi. “Pur și simplu accept asta, nu e ca și cum poți face ceva. De ce să ne nenorocim creierele? Asta-I viața!”

Heidi spune că nu regretă nimic din cariera ei de model de peste 30 de ani: “Am fost foarte norocoasă, am întâlnit oamenii potriviți la momentul potrivit”.

Sursa foto: GLAMOUR GERMANIA

  • 50 de ani în buletin, 20 când o vezi în costum de baie! Heidi Klum, siluetă ireală

related posts

Modifică setările cookies