Heidi Klum, val de critici după ce a pozat în lenjerie intimă alături de fiica ei de 18 ani: “E ceva greșit aici!”


Heidi Klum și fiica sa Leni, în vârstă de 18 ani, au fost de curând protagonistele unui pictorial sexy în lenjerie intimă. Însă rezultatele nu sunt cele pe care mama și fiica le așteptau. În loc de laude, internetul a explodat în ultimele zile cu critici la adresa celor două.


Heidi și Leni Klum fac parte din noua campanie a unui brand de lenjerie intimă, motiv pentru care au realizat un pictorial împreună. Imaginile cu mama și fiica îmbrăcate sumar i-au “neliniștit” pe fani, care au criticat-o pe Heidi pentru ipostaza “nepotrivită” incare a ales să pozeze alături de fiica ei. 

Tabloidul The Sun are chiar un editorial în care jurnalista Ulrika Jonsson o critică dur pe Heidi Klum pentru sexualizarea fiicei sale. “Nu aș poza niciodată alături de fiica mea așa cum a făcut Heidi Klum. Este greșit și mă face să mă simt inconfortabil” – este titlul editorialului celerei jurnaliste britanice.

Jurnalista le amintește cititorilor că Heidi Klum nu este însă singura mama-vedetă, care și-a ultra expus fiica. “Ea se alătură unui grup de mame-fotomodele, care au avut ca strategie să iasă cu fetele lor la înaintare -  asta a făcut Cindy Crawford cu Kaia; Kate Moss a pozat cu fiica ei, Lila; Yolanda Hadid se dă mare cu Gigi și Bella; până și Gwynnie (n.r. Gwyneth Paltrow) se laudă cu iubita ei Apple”.

Jurnalista britanică spune că are și ea două fiice, de 22 și 18 ani, care câteodată, rar, apar în poze la ea pe Instagram. “Cea mai mică este extrem de categorică și îmi interzice să folosesc filtre în pozele cu ea… Dar la urma urmei ea nu are 55 de ani, ca mama ei. Dacă, Doamne ferește, le-aș cere să pozeze în lenjerie intimă cu mine, nici nu cred că aș primi un răspuns, ci o privire hotărâtă care înseamnă nu. Li s-ar părea “cringe”, scrie jurnalista.

Nici părerile fanilor nu sunt mai bune:

“Poate sunt eu de modă veche, dar mi se pare ciudat”.

“Să îi spui fiicei tale de la o vârstă fragedă că fizicul e ceea ce contează. Cool”.

“Lucru ciudat pentru o mamă și o fiică să facă împreună”.

“Sunt sigur că este o nișă pentru mame și fiice care pozează împreună în lenjerie intimă, dar îmi dă un vibe ciudat”.

Betty Salam: „Tata era gelos pe soțul meu!”

  • Heidi Klum, val de critici după ce a pozat în lenjerie intimă alături de fiica ei de 18 ani: “E ceva greșit aici!”

related posts

Modifică setările cookies