Una mai frumoasă ca alta! Heidi Klum și fiica sa, Leni, apariție de senzație la Cannes


Heidi Klum a fost eclipsată de fiica sa de 20 de ani pe covorul roșu de la Cannes. Leni a fost superbă la gala amfAR din cadrul Festivalului de Film.
Una are 50 de ani, cealaltă 20, însă par a fi surori. Leni și Heidi Klum au atras toate privirile la o gală caritabilă, care a avut loc la Cannes. Leni este cea mai mare dintre cei 4 copii ai lui Heidi – este fiica omului de afaceri Fabio Briatore, în vârstă de 73 de ani, cu care modelul german a avut o scurtă relație.

Heidi și Briatore s-au despărțit chiar în timpul sarcinii, iar aceasta s-a cuplat la scurt timp cu artistul Seal, care a și adoptat-o pe Leni. Micuță nu a avut nicio relație cu tatăl ei biologic până de curând, când cei doi au luat, în sfârșit, legătura.

Heidi este căsătorită în prezent cu muzicianul Tom Kaulitz, care este cu 16 ani mai tânăr decât ea. Cei doi au făcut nunta în 2019. Heidi a mai fost căsătorită și cu Ric Pipino, timp de cinci ani, și cu Seal, timp de nouă ani.

Dacă pe cei 3 copii din căsnicia cu Seal îi ține deocamdată departe de lumea mondenă, Heidi a introdus-o pe Leni în modelling încă din adolescență. Tânăra în vârstă de 18 ani face acum furori la orice apariție pe covorul roșu.

La Cannes, Leni a impresionat într-o superbă rochie neagră transparentă, în vreme ce mama ei a purtat o rochie roz, voluminoasă.

Sursa foto: Profimedia

  • Una mai frumoasă ca alta! Heidi Klum și fiica sa, Leni, apariție de senzație la Cannes

related posts

Modifică setările cookies