Fiica lui Heidi Klum, bombă sexy pe iahtul tatălui. Cum s-a afișat Leni Klum


Așchia nu sare departe de trunchi în cazul lui Leni Klum, fiica cea mare a supermodelului Heidi Klum. Tânăra a făcut spectacol în bikini pe iahtul tatălui, fostul magnat al Formulei 1 Flavio Briatore.


Leni Klum calcă pe urmele mamei sale în toate privințele. Tânăra de 19 ani este fotomodel de succes și pentru asta o ajută moștenirea genetică. Fata cea mare a lui Heidi Klum a fost surprinsă făcând plajă pe iahtul tatălui, fostul boss al echipei Renault F1 din Marele Circ.

Internauții au comentat intens apariția bombă a fetei, care impresionează cu formele ei ireale.

N-aș putea purta așa ceva în fața lui tata”, a comentat o femeie.

Cred că ar fi la fel de sexy și pe iahtul mamei”, a scris altcineva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Leni Klum a apărut în lenjerie intimă alături de mama ei, în cadrul unei ședințe foto incendiare pentru un brand celebru. De atunci, aparițiile în costum de baie au devenit o obișnuință.

Internauții au criticat-o intens pe Heidi Klum pentru că și-a introdus prea repede fiica în lumea sclipitoare a show-biz-ului.

E anormal!”, „De ce se lasă o mamă fotografiată așa cu copilul ei?”, „Imagini desprinse dintr-un film pentru adulți! Este jenant!”, au fost câteva dintre mesajele postate pe Instagram.

 

Leni Klum este fiica biologică a lui Flavio Briatore, însă bossul Formulei 1 nu a vrut să audă de ea mai mulți ani. Abia recent s-a conectat cu fiica sa, care a fost adoptată de Seal, în decembrie 2009. Seal și Heidi Klum au fost căsătoriți în perioada mai 2005-octombrie 2014. Cei doi au împreună trei copii: doi băieți și o fată.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

  • Fiica lui Heidi Klum, bombă sexy pe iahtul tatălui. Cum s-a afișat Leni Klum

related posts

Modifică setările cookies