A început anul școlar! Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală


A început anul școlar, iar odată cu acest eveniment, Carmen Iohannis a fost în centrul atenției. Soția președintelui a optat, în acest an, pentru o ținută simplă și discretă, care i-a scos în evidență trăsăturile fizice.


Carmen Iohannis a fost de multe ori subiect de discuție, mai ales atunci când vine vorba de ținutele cu care se prezintă la evenimentele importante din viața sa. Soția lui Klaus Iohannis s-a prezentat astăzi la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, acolo unde are funcția de profesoară de engleză, dar și de dirigintă a clasei a X-a. 

Deși în trecut a fost de multe ori criticată pentru aparițiile sale în spațiul public, de această dată Prima Doamnă a optat pentru o ținută simplă, care să nu poată să fie criticată. Aceasta a îmbrăcat o rochie simplă, de culoare turcoaz, care i-a acoperit atât decolteul, cât și genunchii și coatele. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS IMAGINI)

„Vă doresc tuturor elevilor, profesorilor, părinţilor un an cu mult succes şi reuşite. Ne dorim să avem răbdare unii cu alţii, comunicare bună, perseverenţă şi multă bucurie. Şi cred că şi legile învăţământului care în acest an vor fi implementate ne vor aduce bucurie şi sper să fie de bun augur”, a declarat Carmen Iohannis în prima zi de școală.

Elevii s-au fotografiat alături de Prima Doamnă și s-au bucurat că au un astfel de exemplu în fața lor.

Sursă foto: Carmen Iohannis/Facebook

  • A început anul școlar! Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală

related posts

Modifică setările cookies