Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a


Klaus și Carmen Iohannis participă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, organizate astăzi la Londra. Cuplul prezidențial al României a sosit ieri în capitala Angliei. 


Pentru ziua funeraliilor, Prima Doamnă a României a ales o creație românească, semnată Andreea Tincu.

Creatoarea de modă a publicat pe contul ei de socializare două fotografii cu Klaus și Carmen Iohannis, îmbrăcați în ținutele alese pentru evenimentele de la Londra. 

În fotografia de mai sus, Klaus și Carmen Iohannis se află la Palatul Buckingham, duminică, 18 septembrie, la Recepția de Stat oferită de Majestatea Sa Regele Charles al III-lea și de Majestatea Sa Regina Consoartă. 

Și Majestatea Sa, Margareta, Custodele Coroanei, este prezentă, alături de soțul ei, Principele Radu la la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. 

„O zi istorica pentru umanitate, o personalitate de excepție care astăzi pleacă pe ultimul drum. Funeraliile de Stat ale Reginei Elisabeta a II-a au loc astazi, în prezența a milioane de oameni care își iau rămas bun de la o Regină mult iubită. Mă bucur să fiu alături de Prima Doamnă Carmen Iohannis în acest moment emoționant”, a scris designerul Andreea Tincu. 

Cu câteva zile în urmă, Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cartea de condoleanțe deschisă la Reședința ambasadorului Marii Britanii în memoria Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a: „În aceste momente de profundă tristețe, România este alături de poporul britanic și de Familia Regală, împărtășim această durere și aducem un pios omagiu memoriei Majestății Sale. Moștenirea Sa va dăinui în inimile și sufletele noastre!”

 

Sursă foto: Facebook/ Andreea Tincu, Administrația Prezidențială a României, Getty Images

Vezi și: Interviul oferit Andreei Esca de Alteța Sa Regală, Prințul de Wales

  • Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

related posts

Modifică setările cookies