Ținuta lui Carmen Iohannis în prima zi de școală. Ce părere a avut creatorul de modă Cătălin Botezatu


Carmen Iohannis a postat ieri mai multe fotografii cu elevii săi, odată cu începerea cursurilor. Prima doamnă a României a ales pentru această ocazie o rochie cu imprimeu floral, la care a asortat o pereche de sandale. 


Carmen Iohannis (60 de ani) este profesoară de limba engleză, dar și dirigintă, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu. La festivitatea de deschidere a școlii, aceasta s-a fotografiat cu elevii săi, distribuind apoi imaginile pe o rețea de socializare.

Postarea a avut sute de comentarii de apreciere. Unii au observat imediat schimbarea ei de look. Doamna Iohannis are acum o altă tunsoare și părul vopsit blond.

„Felicitări doamnă profesoară, arătați atât de bine și frumoasă încât cum să nu vă respectăm și să nu vă iubim. Vă stă foarte bine blondă! Un an școlar cu sănătate și succes!”

„Doamnă, arătați super și puteți fi confundată foarte ușor cu elevele dumneavoastră”

„Modestie...fără gărzi de corp,fără ifose, un profesor care își iubește meseria și... soțul!”, i-au scris oamenii pe facebook

Nu au lipsit însă nici mesajele mai critice legate de purtarea măștilor, dar și de ținuta elevilor:  „Jalnic și TRIST ...COPII cu măștile arată ce timpuri grave trăim și încet sau pas cu pas ni se iau libertațile de a respira un aer mai curat decât acel de sub mască!”

„Dar uniformă?? Priviți ținutele, domnișoarelor?”

Fiind mereu înconjurată de copii și adolescenți, Carmen Iohannis are grijă să își aleagă piese vestimentare cât se poate de tinerești și actuale. Iată cum a comentat designerul Cătălin Botezatu alegerea primei doamne: 

„Nu trebuie comentată ținuta ei, ca Prima Doamnă, deoarece toată lumea știe că lucrează în învățământ, ci trebuie apreciat aspectul vestimentar al ei, ca profesoară și ca dirigintă.

Carmen Iohannis a ales o ținută cuminte, elegantă, care marchează bustul și talia, într-un mod fericit, cu un cloș executat corect. Imprimeul este frumos, în alb și bleumarin, care denotă, într-adevăr, bucuria primei zile de început de an școlar.

Ținuta lui Carmen Iohannis denotă eleganță, rafinament și foarte mult bun-simț.”, a spus Cătălin Botezatu pentru Impact.ro.

Sursă foto/ Facebook: Carmen Iohanis

Vezi și: Cei mai populari TikTok-eri de la Untold!

  • Ținuta lui Carmen Iohannis în prima zi de școală. Ce părere a avut creatorul de modă Cătălin Botezatu

related posts

Modifică setările cookies