A postat o imagine în care pare de 25 de ani, apoi a șters-o! Salma Hayek, implorată de fani să nu mai folosească Facetune


La 56 de ani, Salma Hayek oricum arată ca o femeie care de abia a împlinit 40. Însă, atrasă de noile tehnologii, actrița a postat o imagine pe Instagram în care pare și mai tânără de atât. Surprinzător, fanii nu au fost deloc încântați!


Actrița a postat o fotografie în care este de nerecunoscut, iar fanii au implorat-o să nu mai folosească aplicații gen Facetune pentru a-și modifica trăsăturile și pentru a-și ascunde ridurile.

“Cine e femeia asta?”

“Zici că ai 25 de ani, fată!”

“Ești frumoasă, dar te implor nu mai folosi Facetune, deja exagerezi!”, i-au comentat fanii.

Între timp, vedeta a șters fotografia, probabil din cauza comentariilor negative primite din partea fanilor. 

 

De curând, Salma Hayek și-a făcut apariția la gala de decernare a premiilor Globurile de Aur, acolo unde a demonstrat că arată fantastic și nu are nevoie de Facetune. Actrița l-a fermecat cu decolteul ei și pe tânărul actor Austin Butler, cu 25 de ani mai mic decât ea.

Austin Butler, actorul care l-a interpretat magnific pe Elvis în filmul lui Baz Luhrmann, a fost numai un zâmbet pe covorul roșu. În vârstă de 31 de ani, Butler pare cucerit de Salma Hayek, alături de care a pozat pentru paparazzi. Actorul nu a fost atât de zâmbitor nici măcar când și-a ridicat statueta pentru cel mai bun actor într-un film dramatic :)

  • A postat o imagine în care pare de 25 de ani, apoi a șters-o! Salma Hayek, implorată de fani să nu mai folosească Facetune

related posts

Modifică setările cookies