Salma Hayek și fiica sa, Valentina, apariție de senzație la lansarea documentarului „Beckham”


Salma Hayek a fost surprinsă alături de fiica ei, Valentina, în timp ce participau la petrecerea de după premiera documentarului lui David și Victoria Beckham.


Salma Hayek, în vârstă de 57 de ani, a fost prezentă la petrecerea organizată de  David și Victoria Beckham, după lansarea documentarului lor. 

Actrița nu a fost singură, ci alături de fiica sa, Valentina, în vârstă de 16 ani. Cele două au strălucit în ținute asortate. 

Duo-ul mamă și fiică era numai zâmbete în timp ce ele au fost văzute sosind la The Twenty Two, un club privat de membri din Londra, Marea Britanie. Salma a optat pentru o rochie lungă din mătase, care prezenta detalii încrețite pe laterale. Ea și-a completat look-ul elegant cu tocuri negre lucioase cu platformă și a accesorizat cu o geantă neagră. Ulterior, ea a împărtășit detalii despre look-ul ei pe Instagram, scriind: „@victoriabeckham @davidbeckham Sunt pe drum”, potrivit Elle.ro.

La rândul ei, Valentina a îmbrăcat o rochie mini mov din catifea sub un blazer negru supradimensionat. (VEZI POZA ÎN GALERIA FOTO)

Sursă foto: Getty Images/ Profimedia/ Instagram 

  • Salma Hayek și fiica sa, Valentina, apariție de senzație la lansarea documentarului „Beckham”

related posts

Modifică setările cookies