Salma Hayek e mamă vitregă pentru băiatul Lindei Evangelista, făcut cu soțul ei. Cum se înțeleg cele două femei


Uneori, și în viața reală se întâmplă adevărate “telenovele”: este cazul triunghiului amoros – Salma Hayek, miliardarul francez Francois-Henri Pinault și supermodelul anilor ’90 Linda Evangelista. 


Deși nu mai este un secret, nu multa lume știe că Salma Hayek are rol de mamă vitregă pentru fiul supermodelului Linda Evangelista, pe care aceasta l-a făcut cu soțul ei, chiar la începutul relației lor.

Linda Evangelista și actualul soț al Salmei au avut o relație de 4 luni în 2006, în urma căreia supermodelul a rămas însărcinat. 

Tabloidele au scris că atunci când a aflat, miliardarul nu doar că s-a despărțit de Linda, ci i-a cerut și să facă un avort, sugerând că a rămas însărcinată intenționat. “Era foarte încântată că e însărcinată”, a declarat el la tribunal, “dar nu a fost ceva planificat. Am decis să închei relația atunci. Ne întâlneam de 4 luni și nici nu o cunoșteam foarte bine.”

Până în august 2011, când Evangelista l-a dat pe Pinault în judecată pentru a-i plati fiului ei o pensie alimentară uriașa, identitatea tatălui băiețelului a fost secretă.

Miliardarul a început relația cu Salma Hayek în vreme ce Linda Evangelista era însărcinată cu copilul acestuia. La scurt timp după ce Linda a născut un băiețel, Salma a adus și ea pe lume o fetiță.

Au trecut 12 ani de la celebrul poces de parernitate, iar lucrurile au evoluat în mod pozitiv. Salma Hayek și Linda Evangelista au devenit prietene, iar actrița e bucuroasă să fie mamă vitregă pentru băiețelul supermodelului. Adesea, îl ia cu ea pe covorul roșu la diverse evenimente.

În vârstă de 58 de ani, Linda a povestit în Vogue că își petrece majoritatea sărbătorilor alături de fiul ei, împreună cu Salma și Pinault. Modelul a dezvăluit că Salma e o prietenă de nadejze. Într-un an în care nu au putut petrece Ziua Recunoștinței împreună, actrița i-a făcut o surpriză.

“Eram bolnavă de Ziua Recunoștinței și Salma s-a urcat în avion cu fiica ei, au venit la mine și ea a preparat cina. Îmi doream mult puiul ei mexican umplut cu cartofi. A petrecut toată ziua în bucătărie și l-a pregătit singură, fără niciun ajutor. A făcut o masă delicioasă! Eu îi spusesem că nu o să am parte de masă de Ziua Recunoștinței, dar ea mi-a spus că o să am, că se urcă în avion și vine!”, a dezvăluit Linda despre Salma Hayek.

  • Salma Hayek e mamă vitregă pentru băiatul Lindei Evangelista, făcut cu soțul ei. Cum se înțeleg cele două femei

related posts

Modifică setările cookies