„Ești mai fierbinte decât soarele”. Salma Hayek, o nouă apariție senzațională în costum de baie


Celebra actriță de origine mexicană, Salma Hayek, nu odată a făcut furori în costume de baie decoltate. La 56 de ani, protagonista din „Magic Mike's Last Dance”(2023) are o siluetă de invidiat. O nouă apariție a vedetei în costum de baie a adunat peste 1 milion de like-uri pe Instagram. 


Aflată în vacanță, în Mexic, Salma Hayek a pozat într-un costum de baie decoltat, în timp ce își savura cafeaua. Vedeta mai poară pălărie și o pereche de saboți cu toc. 

Salma Hayek a mărturisit că nu a folosit niciodată botox și că apelează la aparatele cu radiofrecvență pentru remodelare corporală, pe lângă meditație.„Pentru a-mi ajuta corpul și pentru a depăși problemele medicale, am descoperit meditația. Pot să meditez ore întregi și nu simt cum trece timpul, e amuzant”, a spus ea într-un podcast.

Într-o altă imagini, care a adunat peste 1 milion de aprecieri pe Instagram, vedeta de la Hollywood pozează pe marginea piscinei în costum de baie și acoperită cu un chimono de plajă

„Ești mai fierbinte decât soarele”, „Exact așa cum îmi place”, „Ești modelul pentru noua Statuie a Libertății”, „Splendidă ca o sirenă”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor. 

Salma Hayek se bucură de o căsnicie frumoasă, de 13 ani, alături de afaceristul francez François-Henri Pinault. Actrița l-a cunoscut pe când avea 40 de ani, iar un an mai târziu i-a dăruit o fiică, pe care au numit-o Valentina. 

 

Sursă foto: Instagram/ Salma Hayek

Vezi și: 

  • „Ești mai fierbinte decât soarele”. Salma Hayek, o nouă apariție senzațională în costum de baie

related posts

Modifică setările cookies