Salma Hayek, apariție de senzație în costum de baie la 57 de ani. Actrița s-a pozat în ipostaze incendiare


Salma Hayek a împlinit frumoasa vârsta de 57 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, actrița a publicat o serie de imagini incendiare, într-un costum de baie minuscul.


Salma Hayek a descoperit elixirul tinereții fără bătrânețe. Actrița arată impecabil la vârsta de 57 de ani.
 
Cu ocazia celei de-a 57-a aniversare, starul a încântat internetul cu câteva fotografii în bikini. Sâmbătă, Salma Hayek și-a sărbătorit ziua de naștere și a transmis un mesaj de zile mari pe pagina sa de Instagram.

„Sunt atât de fericită că sunt în viață și profund recunoscătoare pentru toate binecuvântările!!!! Familia mea iubită, prietenii mei prețioși, sănătatea mea, munca mea care mă face să merg mai departe, echipa mea care îmi dă putere, relația mea cu animalele și natura și dragostea tuturor fanilor mei loiali. La mulți ani la 57 de ani pentru mine!!!” a Salam, pe Instagram.
 
Alături de acest mesaj, Salma Hayek a postat și o serie de imagini, în care apare îmbrăcată în costum de baie minuscul, roșu, format din două piese. Actrița are o siluetă de invidiat, iar costumul de baie îi scoate în evidență formele.
 
Salma le-a transmis un mesaj de mulțumire fanilor săi:
„Mulțumesc pentru toată dragostea transmisă de ziua mea de naștere”, a scris vedeta lângă o fotografie în care apare la masă pregătindu-se să sufle în lumânarea de pe tort. 
 
Sursă foto: Instagram
  • Salma Hayek, apariție de senzație în costum de baie la 57 de ani. Actrița s-a pozat în ipostaze incendiare

related posts

Modifică setările cookies