A renunțat complet la haine! Carmen Bruma, ședință foto goală la 46 de ani


Carmen Bruma reușește cu brio să își ascundă vârsta. Desi are 46 de ani, nutriționista arată la fel de bine ca la 20, iar cele mai recente ipostaze de pe instagram demonstrează acest lucru.


Iubita lui Mircea Badea se poate lăuda cu o siluetă de model. Cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl urmează și promovează, bazat de alimentație echilibrată și mult sport, Carmen Bruma reușește să se mențină într-o formă de invidiat chiar și la 46 de ani.

Tocmai din acest motiv, nutriționista nu ezista să-și etaleze corpul în cele mai sumare ținute, și mai mult, chiar să pozeze fără haine. Acest lucru s-a întâmplat și la cea mai recentă ședință foto, care a avut loc în weekend.

Activă pe instagram, unde are peste 200.000 de urmritori, Carmen Bruma a împărtășit cu fanii ei câteva momente din cadrul ședinței foto la care a participat și unde a schimbat mai multe ținute. Dacă hainele alese de stiliști i-au făcut cinste și au fost apreciate de fani, cadrele în care apare complet goală au fost cireașa de pe tort, stârnind imediat reacția urmăritorilor.

Aceștia s-au întrecut în comentarii pozitive, lăudând-o pe Carmen pentru modul în care arată:

"Am văzut foarte multe fete de 20 care arata de 40, cred că lor le este frica de 40! Ești superba!", "Timul liber, ambiția, banii dar și frumusețea face corpul strălucitor și frumos. Felicitări!", "Carmen Bruma e Carmen și la 60 de ani tot așa va arăta, adică divin de frumoasă".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • A renunțat complet la haine! Carmen Bruma, ședință foto goală la 46 de ani

related posts

Modifică setările cookies