Carmen Brumă refuză să se simtă "expirată" după 40 de ani: "N-am de gând să mă simt prost doar pentru că n-am murit de tânară"


La 46 de ani, Carmen Brumă este la fel de fit ca la 30 și refuză să i se spună că este “expirată”. Vedeta luptă împotriva “age shaming-ului” și încearcă să inspire și alte femei să aibă grijă de aspectul lor după 40 de ani. 


Carmen Brumă vrea să își convingă admiratoarele că viața este la fel de frumoasă la 40+ ca și la 20 sau 30 și că poți arăta chiar mai bine decât în adolescență. Cu un pic de motivație :) Și sport, și dietă, desigur!

Vedeta le închide gura celor care consideră femeile “expirate” după 40 de ani, cu un pictorial topless în care arată senzațional.

“Expirato, hai lasă-ne! Cine te mai alege la vârsta asta! Cum să te îmbraci așa la vârsta ta! Nu ți-ai făcut o familie până la vârsta asta!"

Probabil ați identificat șablonul care, tacit sau mârlănesc, li se aplică în multe situații femeilor aflate în jurul vârstei de 40 de ani.

"Age shaming-ul" sau "rușinarea" cuiva doar pentru că a ajuns la o anumită varstă este un tip de discriminare stupidă, ilogică (la fel ca toate tipurile de discriminare) care se manifestă, parcă, din ce în ce mai agresiv în mediul online. Nu e nimic nou sub soare, desigur, doar că, în secolul în care trăim, eu n-am de gând să mă simt prost doar pentru că n-am murit de tânară. Poate-ți iese ție, ăsta mic și agresiv, care ai senzația că tinerețea e un merit fară termen de expirare.

Între timp, am de gând să fac tot ce simt și pot, indiferent dacă "se cade” sau nu la vârsta mea .

Cine e cu mine?”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.

 

Vedeta le spune fanelor sale care e soluția pentru un abdomen plat și tonifiat după vârsta de 40 de ani.

“E adevărat că după 40 de ani din cauza schimbărilor hormonale, grăsimea se depune mai mult în partea superioară a corpului, în special pe abdomen.

DAAAAR, asta nu inseamnă că după 40 de ani nu poți obține un abdomen plat și definit. E un pic mai greu, dar cu dieta adecvată care să includă suficiente proteine, sport (inclusiv cu greutați), evitarea vârfurilor glicemice, somn de calitate, hidratare, SE POATE!!!

Există o opinie cvasi generală care se tot propagă de niște ani buni și ne spune nouă femeilor că după 40 de ani "ți-ai trăit traiul, ți-ai mâncat mălaiul" și că broboada și croștetatul sunt cam tot ce ți-a rămas. Vârsta de 40 de ani și după este și despre cum ți-o faci să fie!”, mai spune Carmen Brumă.

 

  • Carmen Brumă refuză să se simtă expirată după 40 de ani: N-am de gând să mă simt prost doar pentru că n-am murit de tânară

related posts

Modifică setările cookies