Artista a precizat că pauza a fost impusă de medici, deoarece are nevoie de odihnă: „La ordinul medicilor, nu am de ales decât să mă odihnesc temeinic. Am fost bolnavă la sfârșitul ultimei etape și pe tot parcursul pauzei”.

De asemenea, Adele a mărturisit că nu a reușit să se însănătoșească pe deplin, înainte să trebuiască să reia concertele, iar starea ei de sănătate i-a afectat inclusiv vocea. Mai mult decât atât, artista a anunțat că toate concertele vor fi reprogramate și le-a transmis un mesaj fanilor săi: „Deja lucrăm la detalii și veți primi informațiile cât mai curând posibil. Vă iubesc! Îmi veți lipsi la nebunie și îmi pare rău pentru toate inconvenientele create”.

În toată această perioadă, Adele îl are alături pe logodnicul ei, Rich, cu care este împreună de mai bine de doi ani. Artista are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia și se simte mai fericită și mai împlinită ca niciodată.

„Rich și cu mine am știut totul unul despre celălalt încă din prima zi în care am format un cuplu”, a spus aceasta, în cadrul unui interviu.

După zvonurile despre logodna lor, Adele a apărut purtând un inel cu diamante, în cadrul unui spectacol din Las Vegas. Conform presei de peste ocean, inelul a costat 750.000 de dolari și cei doi ar fi vorbit despre nuntă anul trecut.

 

Sursa foto: Getty Images