Adele și Rich Paul s-au căsătorit?! Detaliul care a dat-o de gol pe artistă


După o lungă perioadă în care s-a zvonit că Adele și Rich Paul s-ar fi căsătorit, ei bine, artista ar fi confirmat că a făcut pasul cel mare alături de alesul inimii sale.

Tag-uri: #Adele #Rich Paul

Cele mai noi zvonuri arată că artista ar fi confirmat că a făcut marele pas alăturii de alesul inimii sale la spectacolul de comedie al celui mai bun prieten al ei, Alan Carr, din Los Angeles, doi membri ai publicului confirmând vestea pentru Deuxmoi.

„Am fost la spectacolul de comedie al lui Alan Carr din Los Angeles în seara asta și Adele era în public. Alan a întrebat publicul dacă s-a căsătorit cineva recent, iar Adele a strigat ‘Eu'”. Un alt membru al publicului a adăugat despre „spectacolul mic și intim”: „Când a întrebat dacă cineva s-a căsătorit recent, ea a strigat ‘Eu’. Adele stătea chiar în spatele meu cu o prietenă și se distra de minune. Agentul ei de pază a intrat doar pentru a-i aduce gustări.”

Apărând la CBS Mornings, Rich a spus despre partenera sa: „A fost grozavă, cred că ar fi de acord că ne-am ajutat cu siguranță unul pe celălalt. Sunt într-un loc bun, noi suntem într-un loc bun. Fericit. Ea este superbă. Ea a fost minunată pentru mine. Am fost grozavi unul pentru celălalt”.

Rich a mai fost întrebat de gazda emisiunii despre zvonurile despre nuntă, Gayle King întrebat dacă ar trebui să i se adreseze lui Adele ca „doamna Paul” data viitoare când va vorbi cu ea.

„Poți să spui ce vrei. Asta nu este pentru presă”, înainte de a adăuga că nu este „genul de persoană care să își pună viața personală la bătaie”.

Adele l-a numit pe Rich „soțul ei” în timpul concertului său din Las Vegas, în septembrie, stârnind speculații că cei doi s-au căsătorit, potrivit elle.ro.

Sursă foto: Instagram/ Getty

  • Adele și Rich Paul s-au căsătorit?! Detaliul care a dat-o de gol pe artistă

related posts

Modifică setările cookies