Adele și Rich Paul și-au asumat public relația, în urmă cu doi ani, iar, recent, artista a dat o veste care i-a bucurat foarte mult pe fani. Vedeta a mărturisit că își dorește și o fiică, aflându-se în cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Adele și soțul ei vor să aibă un copil

Adele și Rich Paul își doresc un copiln copil și vor serios să se apuce de treabă. Adele a mărturisit, de curând, că va aștepta până în momentul în care va încheia toate concertele pe care le are programate, pentru a putea să se concentreze asupra acestui aspect.

„După ce voi termina cu toate obligațiile mele și cu toate spectacolele, vreau să am un copil. Vreau o fată, pentru că am deja un băiat. Simt că ea ar putea fi persoana pe care să o iubesc cel mai mult pe lume, dar pe care, probabil, să o și urăsc cel mai mult pe lume. Asta simt că se va întâmpla. Mă va pune mereu la respect, nu-i așa?”, a povestit Adele, în cadrul unui concert.

Adele și Rich s-au căsătorit la finalul anului trecut, în mare secret. Cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația lor, dar, chiar și așa, fanii artistei sunt convinși că se iubesc foarte mult.

Adele și-a anulat o parte din concerte

În urmă cu puțin timp, Adela nu a mai susținut unele concerte pe care le avea programate, din cauza unei presupuse boli. Artista a anulat o parte din concertele pe care le avea stabilite pentru lunile de primăvară.

Adele a pus acest lucru pe seama unei pauze vocale pe care a trebuit să o ia. Timp de cinci săptămâni, nu a mai putut vorbi, lucru ce i-a fost extrem de greu, fiind o persoană extrem de activă din punct de vedere profesional.

 

Sursa foto: Getty Images