Alina Ceușan, apariție răvășitoare într-un costum de baie roșu. Reacția fanilor: „Ești o felină superbă”


Cunoscuta influenceriță de modă Alina Ceușan le-a aprins imaginația urmăritorilor cu o apariție de revistă. Cu o comunitate de aproape 1 milion de urmăritori, Alina a stârnit imediat un val de comentarii după ce a pozat într-un costum de baie roșu. 


Alina Ceușan a împlinit recent 30 de ani. Frumoasa blondină, stabilită în Cluj-Napoca, are o siluetă de invidiat și nu ratează ocazia să o etaleze în costume de baie sexy. Cu cea mai nouă postare pe Instagram, influencerița a adunat zeci de comentarii de apreciere: 

„Ești trăsnet, frumusețe de femiei și..bună,bună”, „Am leșinat, ești o felină superbă”, „Arăți incredibil, Miss Alina!”, au fost doar câteva dintre mesajele internauților. 

Alina Ceușan este căsătorită cu Raul Tișa, un hairstylist cunoscut din Cluj, care are propriul salon. Cei doi au împreună un băiețel, pe Rock, în vârstă de 2 ani.

Alina Ceușan este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România. Succesul ei este strâns legat de prietenia cu Carmen Grebenișan, alături de care a pus bazele mai multor proiete de fashion. 

Sursă foto: Instagram/ alinaceusan

Vezi și: Cum să te promovezi pe TikTok

  • Alina Ceușan, apariție răvășitoare într-un costum de baie roșu. Reacția fanilor: „Ești o felină superbă”

related posts

Modifică setările cookies