Prezentatoarea ”Love Island” a achiziționat un apartament în Cluj-Npaoca, într- zonă liniștită, dar foarte bună și care îi oferă o priveliște de poveste, indiferent de anotimp.

Locuința are mai bine de 100 mp și este decorată în stil minimalist. Camera în care Alina, soțul ei și copilul lor petrec cel mai mult timp este sufrageria open-space, fiind o cameră extrem de spațioasă și de luminoasă.

De asemenea, locuința are două dormitoare, baia din dormitorul matrimonial și o baie de serviciu, dar și două terase. Fiind o împătimită a modei, Alina Ceușan nu putea să nu aibă și un dressing spațios, pentru toate piesele vestimentare și accesoriile pe care le are.

Culorile care predomină în majoritatea caselor sunt verde și negru, iar mobila a fost făcută de tatăl ei, fiind realizată din lemn natural. 

„Toată mobila din apartament e făcută de tatăl meu. Tata a fost aici cu întreaga echipă și au instalat blaturile, au instalat și corpurile de bucătărie. Pentru a îmbunătăți bucătăria, am pus și un bar din beton, în formă de L”, a spus Alina Ceușan.

Deși obiectele din casa ei au prețuri pe care mulți nu și le permit să le achite, aceasta a primit foarte multe comentarii pozitive pentru modul în care a ales să arate locuința ei.

Apartamentul Alinei Ceușan este un loc preferat și pentru întâlnirile cu prietenii, dar, mai ales, pentru timpul petrecut în familie, alături de fiul ei, Rock, ce a împlinit, toamna trecută, trei ani.

Meseria pe care o practică Alina Ceușan necesită deplasări multiple între București și Cluj, iar fanii ei au îndemnat-o, mereu, să se mute în Capitală. Cu toate acestea, vedeta nici nu vrea să audă de așa ceva, dar și-a achiziționat un apartament, în acest oraș.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube