Unde va pleca în vacanță Alina Ceușan în noul an. Destinația de lux aleasă de influenceriță


Alina Ceușan este una dintre cele mai apreciate influencere din România. Cu o comunitate de peste 950.000 de urmăritori pe Instagram și numeroase afaceri, vedeta și-a creat un imperiu care îi permite să ducă o viață de lux. 


Deși anul nu s-a terminat încă, Alina Ceușan a ales deja destinația de vacanță pentru 2023. Vedeta a dat vestea fanilor de pe Instagram printr-o postare în care i-a întrebat pe aceștia ce obiective turistice frumoase ar avea de vizitat în Emirate, menționând că în luna ianuarie va pleca în vacanță acolo.

Nu este pentru prima oara când Alina alege Dubaiul că destinație de vacanță, și, deși nu este un sejur pentru buzunarul fiecăruia, activitatea din online și afacerile deținute de blondă îi permit să călătorească în orice colț al lumii fără să-și facă prea multe griji.

Ce afaceri deține Alina Ceusan

Deși a început să câștige primele sume importante din activitatea de influencer, pe Instagram, odată cu creșterea din online, Alina Ceușan și-a asigurat și alte surse de venit. Pentru început, a creat un brand de costume de baie cu cea mai buna prietenaa sa, Carmen Grebenisan, a urmat deschiderea unui restaurant în Capitală, precum și crearea unui brand de haine.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Unde va pleca în vacanță Alina Ceușan în noul an. Destinația de lux aleasă de influenceriță

related posts

Modifică setările cookies