Alina Ceușan (Love Island România), într-o rochie ultra scurtă la lansarea programelor de toamnă PRO TV


Alina Ceușan este prezentatoarea show-ului „Love Island România”, care va fi în curând la PRO TV și VOYO. Tânăra influencer a strălucit într-o rochiță scurtă la evenimentul de lansare a programelor de toamnă ale PRO TV.


Criză de material sau picioare interminabile? Alina Ceușan a îmbrăcat o rochie ultra scurtă la lansarea grilei de toamnă a postului PRO TV. Anunțată pe postul de prezentatoare a emisiunii Love Island România, Alina Ceușan a captat toată atenția, și pe scenă, și după discursul rostit în fața noilor săi colegi.

Înainte de a urca pe scenă, Alina Ceușan a trecut pe la salon, pentru o ședință de machiaj cu make-up artistul Alexandru Tănasă. Vezi poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ea a revenit la părul blond, după o scurtă trecere la părul brunet și scurt.

Prezentatoarea emisiunii a mărturisit că Love Island România este „un show efervescent, fresh”, care va fi pe placul telespectatorilor.

Un show de care cu siguranță se vor îndrăgosti, mai ales datorită interacțiunii live prin intermediul aplicației, dar și faptului că e genul de show pe care îl urmărești cu plăcere de pe canapea. Până la urmă a făcut senzație în peste 25 de țări și mă aștept ca publicul să îl primească cu brațele deschise și în România”, a spus Alina Ceușan la lansarea programelor de toamnă ale PRO TV și VOYO.

Fotografii: PRO TV/@alinaceusan

Vezi și VIDEO: 

  • Alina Ceușan (Love Island România), într-o rochie ultra scurtă la lansarea programelor de toamnă PRO TV

related posts

Modifică setările cookies