Alina Laufer, în culmea fericirii de când a aflat că va fi mamă de gemeni. Ce sex vor avea bebelușii


În urmă cu câteva luni, Alina și Ilan Laufer dezvăluiau cu entuziasm că vor deveni părinți, după mulți ani de încercări.


Vestea că este însărcinată a fost cu atât mai bună pentru ea și soțul său, când au aflat că vor avea gemeni. Recent, Alina a dezvăluit că așteaptă o fetiță și un băiat. „Am aflat că vom avea băiat și fată, așa că bucuria este dublă și suntem foarte fericiți. Sunt însărcinată în 16 săptămâni și m-am îngrășat 4 kilograme. Am poftit la piftie de curcan și trebuie să recunosc că mănânc ceva mai mult în perioada asta”, a declarat pentru Ciao.ro. Alina a dezvăluit că și-ar dori să nască în străinătate, unde riscul de infectare cu noul coronavirus este mai mic, gândindu-se chiar la Israel. 

Din căsnicia cu Jorge, care s-a terminat cu mulți ani în urmă, Alina mai are o fetiță, pe Karina. După divorțul de artist, Alina l-a întâlnit pe Ilan Laufer și au decis să se căsătorească. Cei doi au plecat în America împreună cu fiica Alinei, însă anul acesta au decis să se reîntoarcă în România.

Sursă foto: Instagram Alina Laufer

Vezi și: Dani Mocanu se lasă de manele! - Trending Review cu Daragiu - episodul 45
 
  • Alina Laufer, în culmea fericirii de când a aflat că va fi mamă de gemeni. Ce sex vor avea bebelușii

related posts

Modifică setările cookies