“Am 65 de ani și lumea îmi spune că sunt prea bătrână ca să mai port haine sexy!” Femeia face senzație pe TikTok


“Vă vine să credeți că am 65 de ani și 4 copii?”, își întreabă Stephanie fanii de pe TikTok. Clipurile postate de ea au ajuns virale pe internet, în special unul în care susține că admiratorii îi cer să se tundă, pentru că are părul “prea lung pentru vârsta ei”.

Tag-uri: #TikTok #fitness

Stephanie este o fanatică a fitness-ului și arată fenomenal la 65 de ani. Spune că secretul ei îl reprezintă antrenamentele cu greutăți, pe care le face de cinci ori pe săptămână.

 

@seniorstrong Believe In Your Own Potential. Age is just a number. Start your Fitness Journey today! #believe #believer #strengthtraining #girlswholift #strongwomen #potential #agechallenge ♬ Believer - Imagine Dragons

Vedeta TikTok nu se lasă intimidată de comentariile răutăcioase pe care le primește online. Aceasta spune că primește des mesaje în care oamenii îi spun că este prea bătrână pentru un păr atât de lung și că ar trebui să se tundă.

“Părul meu lung mă definește. Nu îi bag în seamă pe cei care îmi spun să-l tai”, spune Stephanie, care și-a etalat podoaba capilară într-un clip care a strâns aproape 2 milioane de vizionări pe TikTok.

 

@seniorstrong My hair is my identity. #longhair #healthyhair #myhair #relationship #haircut ♬ Tennessee Whiskey - Chris Stapleton

Femeia nu ține cont de vârstă nici când vine vorba despre haine. Stephanie se mândrește cu o garderobă sexy, care o face să arate ca o puștoaică.

 

@seniorstrong I aint worried ‘bout it right now. #noworries #topgunmaverick #onedirection #gettingold #pullups #fitgirl #iaintworried #strong #66 #miniskirt ♬ I Ain't Worried - OneRepublic

De asemenea, nu se sfiește să posteze clipuri în care apare în costum de baie.

  • “Am 65 de ani și lumea îmi spune că sunt prea bătrână ca să mai port haine sexy!” Femeia face senzație pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies