Anamaria Prodan a decis în ce relație rămâne cu Laurențiu Reghecampf după scandalul de infidelitate


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au luat o decizie în ceea ce privește viitorul lor. Antrenorul de fotbal a anunțat că divorțează de impresara de fotbal, după numeroase zvonuri de infidelitate, iar ea și-a angajat un avocat de top pentru împărțirea averii.


Anamaria Prodan a decis ce va face cu Laurențiu Reghecampf, bărbatul care a anunțat că pune capăt unei căsnicii „de care nu mă voi dezice vreodată”. Impresara de fotbal a anunțat că a ajuns la o concluzie după cele întâmplate în familia sa și că luni va prezenta „decizia noastră cu privire la Laurențiu Reghecampf”.

Luni am să postez declarația oficială a familiei mele și am să anunț decizia noastră cu privire la Laurențiu Reghecampf”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Citește și: Anamaria Prodan: "Probabil o să înfiez un copil"

 
Antrenorul de fotbal a anunțat în presă că divorțează de soția lui. Deși a cerut discreție, prin acest anunț Regecampf nu a făcut decât să alimenteze zvonurile care spun că așteaptă un copil cu altă femeie.

Anamaria Prodan a negat vehement că Laurențiu Reghecampf i-ar fi fost infidel și, până în ultima clipă, i-a creioant acestuia o imagine de tată perfect și soț iubitor. Totul s-a spulberat când antrenorul de fotbal a dezvăluit că a depus actele de divorț.

Cei doi au ajuns, se pare, la un acord în ceea ce privește împărțirea averii de circa 100 de milioane de euro și custodia copiilor lor. Impresara și-a angajat avocat de milioane, fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama.

Fotografii: @anamariaprodabreghecampf

Vezi și VIDEO:

  • Anamaria Prodan a decis în ce relație rămâne cu Laurențiu Reghecampf după scandalul de infidelitate

related posts

Modifică setările cookies