Anamaria Prodan a vorbit despre nuntă, la scurt timp după ce s-a afișat alături de Flavius Nedelea


Anamaria Prodan este o persoană puternică, ambițioasă și care știe ce își dorește! Vedeta a trecut printr-o suferință enormă atunci când a divorțat de fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf, însă pare mai fericită ca niciodată de mână cu noul ei iubit, Flavius Nedelea.


Anamaria Prodan a păstrat mult timp secretă identitatea bărbatului de lângă ea, însă de curând și-a luat inima în dinți și a spus cu cine se iubește. Impresara trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri Flavius Nedelea, care își dă silința ca iubita lui să aibă în permanență zâmbetul pe buze. 

Recent, în cadrul unui interviu pentru PlayTech, Anamaria Prodan a mărturisit că își dorește extrem de mult ca la bătrânețe să fie acompaniată de cineva:

„Mă văd, sincer vă spun, mergând mână în mână cu soțul meu, pe stradă sau prin parcuri, la 80 sau la 90 de ani, câți mi-o da Dumnezeu! Am avut un model frumos în familie, pe cel al mamei.

Poate lumea va întoarce capul după noi sau poate chiar noi doi vom face asta și vom întoarce capul, ca și cum am privi spre propria viață, si vom putea, apoi, spune: « Iată, am reușit !», fiind, astfel, un exemplu pentru copiii mei!”, a povestit aceasta. 

Cu toate că acesta este visul ei, impresara nu poate prezice viitorul, motiv pentru care nu garantează că va ajunge în acest punct al vieții alături de actualul ei partener de viață, însă nici nu exclude această posibilitate:

„Nu știu dacă actualul meu iubit, Flavius, va fi lângă mine atunci, la vârsta aceea, dar mi-ar plăcea! Accept cu inima deschisă ceea ce-mi trimite Dumnezeu. Accept cu multă încredere, fiindcă eu am o credință habotnică în Dumnezeu!”, a mai spus aceasta.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram, Flavius Nedelea/Facebook

  • Anamaria Prodan a vorbit despre nuntă, la scurt timp după ce s-a afișat alături de Flavius Nedelea

related posts

Modifică setările cookies