Anamaria Prodan, adevărul despre presupusa relație cu Dan Alexa, în contextul divorțului de Reghecampf


Anamaria Prodan, adevărul despre presupusa relație cu Dan Alexa, în contextul divorțului de Reghecampf
 
 
 
 


Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre divorț și despre ce se întâmplă în viața ei în lumina -sau întunericul-acestui eveniment. 
 
Anamaria Prodan nu a ezitat să vorbească și despre presupusele ei relații în afara căsniciei.  A spus că între ea și Dan Alexa nu a existat vreo legătură amoroasă, iar de-a lungul timpului relațiile dintre ei au fost doar de prietenie și afaceri.
 
 „Cum să avem o relație? Acum, serios vorbind. Dacă eu te bat, înseamnă că sunt cu tine și că avem ceva împreună? La noi totul a fost strict legat de carieră, atât. O relație profesională și de prietenie, nimic mai mult”, a declarat Anamaria Prodan, în emisiunea lui Cătălin Măruță.
 

Tot despre divorț, Anamaria a spus:
 
"Pentru mine nu mai este loc de întoarcere, pentru mine un om nu poate să își trădeze copiii și familia. (...) Probabil nu era fericit! Nu prea poți să vorbești! Tu știi că un an și o lună nu am făcut absolut nimic, doar să îmi salvez mama. Pentru că femeia asta a muncit și l-a iubit pe Reghecampf. Pentru mine e o trădare, dar în viață sunt suflete firave și suflete puternice."

FOTO: ANAMARIA PRODAN INSTAGRAM

Vezi și: Andrei Aradits: "M-as casatori cu Adi Nartea"

  • Anamaria Prodan, adevărul despre presupusa relație cu Dan Alexa, în contextul divorțului de Reghecampf

related posts

Modifică setările cookies