Anamaria Prodan, cea mai îndrăzneață fotografie publicată vreodată pe internet: goală în solar


Anamaria Prodan s-a întrecut pe sine însăși! După ce, în primăvară, a apărut la o petrecere mondenă într-o rochie total transparentă, care îi lasă lenjeria intimă la vedere, acum a renunțat la orice piesă vestimentară.


Anamaria Prodan “rupe netu’ “, în stilul în care Kim Kardashian a făcut-o când a pozat goală în revista Paper. Impresara și-a uimit fanii de pe Instagram cu cea mai nouă postare. După o serie de imagini sexy în costum de baie la piscină sau pe yacht, Anamaria a renunțat de tot la haine. Aceasta s-a lăsat fotografiata complet goală într-un solar. 

 

Accesorizata doar cu câteva brățări, cu sânii acoperiți de mâini, vedeta așteaptă să obțină bronzul perfect.

Cu un abdomen perfect plat și un posterior bombat, pe care ar fi invidioase și surorile Kardashian, Anamaria strânge mii de like-uri pe Instagram.

Vezi și: Anamaria Prodan și fiica ei fotomodel, în aceeași ținută. Cum arată cele două îmbrăcate exact la fel

Anamaria Prodan recunoaște că petrece mult timp facandu-și proceduri de înfrumusețare. 

“Văd foarte multe site-uri care folosesc imaginea mea pentru tot felul de creme, prafuri. Oamenii doar se folosesc de numele meu. Nu mănânc foarte mult, iar dacă mănânc, merg la sală, merg la saună. Eu fac tratamente corporale foarte multe, eu trebuie să arat bine mereu”, a spus Anamaria Prodan pentru protv.ro.

De curând, impresara a profitat de vacanța petrecută în Beirut și a fost la cel mai tare stilist libanez că să își facă un balayage că la carte.

  • Anamaria Prodan, cea mai îndrăzneață fotografie publicată vreodată pe internet: goală în solar

related posts

Modifică setările cookies