Anamaria Prodan, corp mai sexy decât la 20 de ani. Ultima imagine în bikini face furori pe internet


Anamaria Prodan este în cea mai bună formă a vieții ei: la 46 de ani impresara arată mai bine ca la 20! Vedeta a postat o imagine în care apare în costum de baie, iar fanii au admirat abdomenul ei “de fier”.


Anamaria Prodan a făcut furori la plajă într-un costum de baie al brandului Versace. O asemenea piesă vestimentară costă în jur de 500-600 de euro.

 

Impresara a demonstrat că este într-o formă fizică de excepție: aceasta și-a etalat abdomenul sper tonifiat, cu pătratele. 

“Love my life” / Îmi iubesc viața  - acesta este cel mai folosit hashtag de Anamaria Prodan pe Instagram. Impresara se simte binecuvântată pentru că are un stil de viață care îi permite să își facă toate poftele. Practic, nu duce lipsă de nimic, atât din punct de vedere material, cât și spiritual.

Anamaria Prodan își expune viața fabuloasă pe rețelele de socializare. Vedeta primește o mulțime de complimente pentru pozele sexy pe care le postează, iar mulți fani sunt curioși să afle ce face vedeta că să arate atât de bine. 

“Să știi că nu mă duc zilnic la sala, dar când mă duc, stau. Antrenorul meu are grijă să nu lipsesc prea prea mult, la mine e totul natural. Fac toate exercițiile pentru toate grupele de mușchi. Mănânc cât vreau, cum vreau, când pun cate un kilogram mă abțin. Am o viață super relaxată și normală”, spune Anamaria Pordan. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

 

  • Anamaria Prodan, corp mai sexy decât la 20 de ani. Ultima imagine în bikini face furori pe internet

related posts

Modifică setările cookies