Anamaria Prodan, decizie bizară după divorțul oficial de Laurențiu Reghecamf: „Ar trebui să-i fie jenă”


A trecut mai bine de un an de când s-au despărțit, însă divorțul oficial dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat recent.


Antrenorul a dorit ca impresara să nu îi mai poarte numele, lucru confirmat chiar de Anamaria Prodan încă din toamna lui 2021. „Mi s-a cerut de către Laurențiu să renunț la numele Reghecampf. Eu nu m-am născut Reghecampf, eu m-am născut Prodan”, spunea ea în exclusivitate în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Se pare însă că judecătorii nu i-au dat câștig de cauză lui Laurențiu Reghecampf în această speță, astfel că Anamaria Prodan poate păstra după divorț și numele soțului ei, după cum notează jurnaliștii de la Click.

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume, am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta. Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume. Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimic și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”

  • Anamaria Prodan, decizie bizară după divorțul oficial de Laurențiu Reghecamf: „Ar trebui să-i fie jenă”

related posts

Modifică setările cookies