Anamaria Prodan, declarații neașteptate înainte de a împlini 50 de ani


Anamaria Prodan împlinește mâine, 17 decembrie 2022, 50 de ani! La această vârstă ai putea spune că nu îți mai dorești nimic, însă vedeta încă are aspirații mari. Cu toate că și-a construit o carieră impresionantă, are o familie frumoasă și o avere uriașă, încă există un lucru la care impresara speră!


Recent divorțată, Anamaria Prodan se bucură de libertate! Aceasta urmează să împlinească 50 de ani sâmbătă, însă petrecerea se pare că a început de joi seară. La un local de lux din Otopeni, impresara a dansat, s-a distrat și a petrecut timpul alături de oamenii speciali din viața sa. 

Înainte de marele eveniment, sexy-impresara a fost prezentă la un podcast, acolo unde a recunoscut că de ziua ei își dorește să fie fericită, fiindcă în urmă cu un an a avut parte de o petrecere foarte tristă. Anamaria Prodan a recunoscut că înainte de divorț plângea foarte mult și încerca să îl țină pe Laurențiu Reghecampf departe de femei:

„Singura mea dorință pe care o mai am acum, pe pământul ăsta, e să am lângă mine un bărbat! Atât îmi doresc de la viață, un bărbat adevărat! De mulți ani nu mi-am făcut ziua pentru că nu eram fericită! Acum vreau să dau petrecere mare. La ultima zi de naștere eram total nefericită, plângeam. Încercam să-l țin pe fostul soț departe de lume, de femei.

Acum, am zis că fac cea mai mare petrecere posibilă! Sunt aproximativ 300 de persoane invitate. Îmi fac ziua îmăreună cu Codrin, facem jumătate-jumătate invitații! Facem cu lăutari, cu manele, de toate! Un spectacol adevărat de muzică românească!Cum îmi place mie!”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Regehcampf au divorțat după 15 ani de căsnicie. Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț, înaintată de către Laurențiu Reghecampf, din culpă comună. Anamaria Prodan și-ar fi dorit, la acel moment, ca separarea să fie una exclusivă.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

  • Anamaria Prodan, declarații neașteptate înainte de a împlini 50 de ani

related posts

Modifică setările cookies