Anamaria Prodan, dezvăluiri fără perdea: „Eu așa am crescut: să fiu proasta dintre deștepți”


Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre felul în care și-a construit cariera impresionantă în lumea fotbalului. Impresara a explicat unele dintre secretele succesului ei.


Cu o avere cuprinsă între 40 și 60 de milioane de euro, care o plasează în topul celor mai bogați români, Anamaria Prodan este o figură influentă în showbiz-ul autohton. Însă, succesul nu a venit ușor, spune Anamaria Prodan, care a dezvăluit una dintre rețetele reușitei sale.

Impresara a mărturisit, în podcastul La Mijloc al lui Codin Maticiuc, că întotdeauna a frecventat oameni mai inteligenți și mai influenți decât ea, pentru a reuși în viață.

Eu așa am crescut: să fiu proasta dintre deștepți. Toată viața. Niciodată deșteapta dintre proști”, i-a spus Anamaria Prodan lui Codin Maticiuc.

Fiecare moment din viața ei a fost planificat nu minuțiozitate, pentru a o duce acolo unde și-a propus. Impresara a vorbit inclusiv despre momentul în care a decis să apară goală în Playboy, decizie pe care a luat-o cu un scop precis.

Mi-am planificat, de când mă știu, fiecare pas. Playboy. Am știut de ce. Toată lumea: da n-ai nevoie! Ba da. Pentru că eu știu clar că în momentul în care apar în Playboy, semnez tot ce vreau. Ca jucători. Și așa s-a întâmplat”, a spus Anamaria Prodan în podcast. Vezi VIDEO mai jos!

Pictorialul din Playboy a apărut în 2006, iar 2013 impresara a pozat din nou provocator, în paginile revistei Tabu, coordonată pe atunci de Dan Silviu Boerescu.

 

De-a lungul carierei sale, Prodan a intermediat transferal unor fotbaliști români de perspectivă, care au confirmat valoarea la echipe de club puternice din Europa. 

Fotografii: @anamariaprodanreghecampf/ bucatarescu.ro

Vezi și VIDEO:

  • Anamaria Prodan, dezvăluiri fără perdea: „Eu așa am crescut: să fiu proasta dintre deștepți”

related posts

Modifică setările cookies