Anamaria Prodan, imagine emoționantă cu fiul ei, Bebeto: „Universul meu”


Anamaria Prodan și-a arătat întotdeauna iubirea față de băiatul ei atât pe rețelele de socializare, cât și în viața privată. Recent, ea a postat o fotografie în care apare alături de Bebeto, iar fanii au reacționat imediat. Iată cât de mare s-a făcut fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf!


Anamaria Prodan este o femeie cu adevărat împlinită! Aceasta are o carieră de invidiat și multe proiecte în desfășurare din punct de vedere profesional, dar și o viață privată extrem de frumoasă. Impresara are două fete din căsătoria cu Tibi Dumitrescu, Rebeca și Sarah, dar și un fiu din mariajul cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta își iubește în mod egal toți cei trei copii, însă recunoaște că Bebeto este „Universul ei”.

Același lucru l-a scris vedeta și în ultima ei postare de pe rețelele de socializare. Ea s-a afișat online alături de fiul ei și a scris și un mesaj foarte emoționant.

❤️❤️❤️#eusuntanamariaprodan???? și el @laurentiureghecampfjr este universul meu ❤️❤️❤️#proudofyou #lovemyson???? #myperfectboy???? ❤️❤️❤️, a scris Anamaria Prodan în descrierea imaginii. 

Se pare că divorțul de Laurențiu Reghecampf nu a făcut-o pe Anamaria Prodan decât să se apropie și mai mult de fiul ei. Bebeto susține că tatăl său nu l-a căutat deloc în ultima perioadă.

”Nu am mai vorbit cu tatăl meu, nu a încercat să mă contacteze”, a spus Bebeto.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

  • Anamaria Prodan, imagine emoționantă cu fiul ei, Bebeto: „Universul meu”

related posts

Modifică setările cookies