Anamaria Prodan, în costum de baie pe străzile din București: „Nu mă interesează părerea nimănui”


Anamaria Prodan își trăiește viața din plin, la 50 de ani! După ce a trecut peste divorțul de Laurențiu Reghecampf și și-a găsit fericirea în brațele lui Flavius Nedelea, impresara se afișează constant cu zâmbetul pe buze. Aceasta pare că s-a întors cu 30 de ani în timp și este o domnișoară lipsită de inhibiții, dar cu principii solide și clare în viață. 


Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată și pare că își trăiește a doua tinerețe! La 50 de ani, impresara se poate lăuda cu un trup armonios, un aspect fizic de invidiat și cu un ten peste care nu se observă riduri sau cearcăne. Aceasta se mândrește enorm cu toate aceste lucruri și nu se ferește să le arate atunci când are ocazia.

Zilele trecute, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a ieșit la plimbare cu mașina prin București, însă nu oricum! Anamaria Prodan s-a lăsat  filmată pe scaunul pasagerului din drepta purtând doar un costum de baie minuscul. Nu se știe cu cine se afla în bolidul de lux, însă fanii susțin că ar putea să fi fost acompaniată de noul ei iubit, Flavius Nedelea. 

„Trăiesc fiecare secundă într-un mod minunat. Nu am nevoie de nimeni pentru a fi fericită. Nimeni din această lume nu poate determina starea mea de fericire. Așa sunt eu, așa trăiesc. Sunt o persoană care își gestionează viața și a învățat să o trăiască.

Nu mă interesează. Niciodată nu am citit comentariile de pe rețelele sociale, nu mă interesează părerea nimănui. Ascult mereu cu respect, dar fac ceea ce consider că este corect pentru binele meu. Dacă greșesc, îmi asum singură responsabilitatea și nu pot da vina pe nimeni altcineva pentru că i-am ascultat pe alții. Așa sunt eu, îmi asum greșelile și le recunosc. Nu mă interesează în mod absolut părerea nimănui, nu o cer și nu o voi cere niciodată”, a declarat Anamaria Prodan.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram, Arhivă Perfecte

  • Anamaria Prodan, în costum de baie pe străzile din București: „Nu mă interesează părerea nimănui”

related posts

Modifică setările cookies