Anamaria Prodan intră în lumea actoriei! Femeia de afaceri a primit rolul principal într-o comedie


Anamaria Prodan intră în lumea actoriei. Femeia de afaceri va juca rolul principal în "Complotul bonelor", un film regizat de Iura Luncașu.

Tag-uri: #Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este de neoprit. Fosta sotie a lui Laurențiu Reghecampf nu se mulțumește cu numeroasele afaceri pe care le are și activitatea din lumea sportului și a decis să devină actriță. Aceasta a primit ocazia de a juca rolul principal în pelicula "Complotul bonelor", regizată de Iura Luncașu și a început deja filmările la Cluj.

Întrebată de cei de la Playsport despre acest nou proiect, Anamaria Prodan a oferit detalii despre colaborarea cu regizorul Iura Luncașu, arătându-se foarte mulțumită.

„Actriță…. Ce frumos. Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iură Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor".

Ba mai mult, Anamaria Prodan le-a oferit celor aproape 1 milion de fani de pe Instagram câteva fotografii și clipuri de la filmările peliculei, arătându-le, totodată, schimbarea de look prin care a trecut pentru acest rol. Vedeta s-a vopsit într-o nuanță de blond mai cald și și-a făcut breton, coafură care o avantajează cu desăvârșire.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:
 

  • Anamaria Prodan intră în lumea actoriei! Femeia de afaceri a primit rolul principal într-o comedie

related posts

Modifică setările cookies